Uppdatering 2014-09-16

Uppdatering av nya GIT Tävling t.o.m. 2014-09-16 nedan lista på nya funktioner, åtgärdade felrapporter och ändringar.

• Tävlingslistan har fått snabbfilter samt till och från datum för att underlätta sökning

• Möjlighet att få listan med HCP-justeringarna som en lista som går att exportera till CSV/Excel

• När man skapar startlista baserad på föregående rond saknas valet ”Samma som föregående”

• Vid överföring av NR resultat till en Eclectic OoM visar OoM:en ett felmeddelande

• Slå samman dubbletter utifrån namn vid överföring till OoM

• Det ska vara möjligt att justera en score efter att HCP-överföring är gjord

• Om man väljer att startlistan ska bestå av x lag per boll så ska lagnamnet skrivas ut på rapporten startlista

• Listan med raderade lag är alltid tom

• Meddelande ska visas när spelare utan spelrättighet anmäls

• Endast resultat för spelare med status ”Spelande” ska överföras

• Förklaring ska visas varför en spelare, par eller lag inte är kvalificerad

• Standardfärg för ett Ryder Cup lag ska vara något annat än vit, som inte syns på livescoringen.

• Om önskemål om tidig/sen start aktiverats och senare avaktiverats går uppdateringen av anmälda inte igenom korrekt om någon spelare är anmäld med sen/tidig start.

• Vid hämtning av bana från GIT sparas inte hålens namn ner i nya GIT Tävling, då används hålnummer istället på scorekort etc.

Vi fortsätter att uppdatera nya GIT Tävling varje tisdag natt, återkommer med mer info nästa vecka.
/Ylva Z Skännestigh