Uppdatering 2014-09-30

Uppdatering av nya GIT Tävling t.o.m. 2014-09-30 nedan lista på nya funktioner, åtgärdade felrapporter och ändringar.

• Möjlighet för administratör att ange regel att samtliga spelare kan anmäla sig till tävlingen men endast spelare med EGA Exakt Tävlingshandicap visas på resultatlistan, anges på klassen.

• Inkludera spelare med EGA Handicap på resultatlistan om administratören angett det på klassen.

• Möjlighet att ange Max antal deltagare för hela tävlingen, (att sätta max antal deltagare på resp. klass går sedan tidigare).

• Möjlighet att redigera upplagda tävlingskategorier.

• Det har inte varit möjligt att sätta en Fråga som betald när du redigerar en spelare.

• När man redigerar ett lag så finns nu flikar för att editera Önskemål, avgifter och transaktioner per spelare i laget

Vi fortsätter att uppdatera nya GIT Tävling varje tisdag natt, återkommer med mer info nästa vecka.
/Ylva Z Skännestigh