Uppdatering 2014-10-21

Uppdatering av nya GIT Tävling 2014-10-21, nedan lista på nya funktioner, åtgärdade felrapporter och ändringar.

• Om administratören angett max antal startande för en tävling visas det som om valet max antal per klass är angett.
  • På info sidan visas inte om det är en scratch eller HCP-tävling
  • CBA måste visas på livescoringen
  • Om en spelare utan aktivt medlemskap finns med på en excelimport så har importen stannat om man editerar spelaren
  • Prispengar har alltid visats i DKK inte i SEK
  • Svensk logo på den svenska mobila scoringen
  • Ett långt klassnamn ska visas på en rad inte på två
  • Det har inte varit möjligt att spara värdet 0 (noll) i Min. ålder på klass
  • Det ska vara möjligt att hämta resultat för en särskild rond via API (för visning på bl.a. Min Golf)
  • Utskrift av vissa listor fungerar inte bra på Safari på Mac
  • För svenska klubbar har avsändaradressen på alla mail ändrats till: noreply.sgf@golfbox.dk
  • I Snabbanmälan har vi lagt till en Rensaknapp så att ett felaktigt inmatat Golf-ID kan raderas snabbt
  • I snabbanmälan har vi lagt till en Verkställknapp som sparar de man anmält men som inte stänger fönstret
  • I Ronder och format har vi lagt till en förklarande text för Klasstyp
  • Lägg till länk till GIT-Onlinehjälp på sidan gittour.golf.se
  • HCP-fördelning för laget i för Scramble nu satt till följande som standard:
    2-mannalag = 25% av spelarnas sammanlagt SHCP ger lagets SHCP
    3-mannalag = 15% av spelarnas sammanlagt SHCP ger lagets SHCP
    4-mannalag = 10% av spelarnas sammanlagt SHCP ger lagets SHCP

Vi fortsätter att uppdatera nya GIT Tävling varje tisdag natt, återkommer med mer info nästa vecka.
/Ylva Z Skännestigh