Uppdatering 2014-11-18

Uppdatering av nya GIT Tävling mellan 2014-10-22 och 2014-11-18, nedan lista på nya funktioner, åtgärdade felrapporter och ändringar.

• Inställningar. Lagtävling. När jag kopierar en tävling med inställning för lagnamn så kopieras inte den inställningen

• Order of Merit. Det har varit möjligt att skapa en fördelningsnyckel över 100%, det går inte längre

• Default födelsedatum är ändrat till 1 jan 1920

• Standardvärde för lagnamn är att skapa lagnamn utifrån lagmedlemmars efternamn

• Det ska vara möjligt att se när en spelare har blivit avanmäld

• Det ska vara möjligt att skapa startlista innan anmälningstiden gått ut, dock ska varning visas.

• Startlista, Klassvis fri lottning, nu möjlig både via en mall och med manuella inställningar (fungerar endast för singelklasser tv. Lagklasser kommer framöver)

• Startlista, lottning, möjlighet att välja ”ingen från samma klubb/lag/klass” i samma boll

• Startlista, möjlighet att lotta efter ålder

• Visa klubbnamn på listan som visar Matchresultat

Vi slutar nu med releaser varje vecka. De närmaste månaderna kommer vi att uppdatera nya GIT Tävling lite mer sporadiskt. Detta p.g.a. att vi ska utveckla några nya tjänster som kräver större ingrepp i befintligt system. Jag återkommer med uppdaterad lista allteftersom uppdateringar görs.
/Ylva Z Skännestigh