Uppdatering augusti 2014

Uppdatering av nya GIT Tävling t.o.m. augusti 2014 nedan lista på ändringar och rättningar. Jag har också uppdaterat med lista vad vi arbetar med de närmaste två månaderna.

Nedan ett axplock av rättningar och nya funktioner som vi haft release på under augusti.

• Möjlighet att ge spelare tillåtelse att delta i flera klasser. Funktionen testas just nu av ett 20-tal Danska och Norska golfklubbar. Vi avvaktar med att slå på funktionen i Sverige tills det är möjligt att anmäla sig till en sådan tävling via Min Golf. Om någon Svensk klubb vill prova funktionen utan anmälan på Min Golf, meddela GIT-supporten så kan vi slå på funktionen för er.

• Smalare kolumner i Ronder & format så att fler klasser syns

• Visning av långa tävlingsnamn har förbättrats

• När man lägger till en paus i en shotgun ändras inte startlistan korrekt, är nu rättat.

• I snabbanmälan, vid anmälan av lag så ska default val i lag vara ”ingen”.

• När man uppdaterar spelare vid anmälan uppdateras inte info om spelarens medlemskap, är nu rättat.

• Om nationalitet är blank på en spelare läggs ett defaultvärde till, för svenska klubbar blir det ”Svensk”.

• Om man försöker att klicka på Avsluta för en match som inte är klar gers ett fel. Nu visas meddelande istället.

• Scorinmatning, problem med att mata in två siffror, löst med att visa en kryssruta som går att avmarkera så att markören inte hoppar till nästa hål.

• Cut efter x procent eller efter x antal slag från ledaren har inte fungerat, det är rättat.
    Man måste ange ett resultat i Greensome poängbogey (går alltså inte att ange -), är nu rättat så det ska vara möjligt.

Nedan en lista på några av de funktioner vi arbetar med under september och oktober.

• Möjlighet att spara en resultatlista i Excelformat.

• E-post ska skickas till spelare vid tävlingsanmälan, avanmälan, och publicering av startlista.

• Inställningar. Särskiljning, möjlighet att lägga till SHCP som särskiljningsmetod

• Inställningar. Möjlighet att göra inställningen ”Alla kan anmäla sig till tävlingen men endast spelare med ETH visas på resultatlistan”. Meddelande som visas för spelare som anmäls via Min Golf kommer under hösten.

• Steg 2 i Onlinebetalning, möjlighet att sätta som krav att spelare ska betala avgift i samband med anmälan

• Anmälan. Möjlighet att anmäla spelare till en tävling där scoreinmatning startat (ex. V.S.O.P)

Uppdaterad lista kommer om några veckor.
/Ylva Z Skännestigh