Uppdatering GIT Tävling 28 maj

Uppdatering av GIT Tävling, nedan listas på nya funktioner, åtgärdade felrapporter och ändringar.

Nyheter

• Nu finns det en ny resultatrapport för publicering i exvis tindingsartiklar
  • Det går nu att lägga in lagnummer manuellt vid matchspel
  • Nu finns ett nytt förifyllt scorekort för matchspel för utskrift

Rättningar

• Nu kan en bana innehålla en apostrof i namnet vilket tidigare blev fel i startlistan.
  • OoM - använde man sig av Excelimporten så kunde problem tidigare uppstå som nu är avhjälpta.
  • Tävling där max score användes tillsammans med handicap. Vid Hole in One -resultat blev det fel som nu är rättat.