Uppdatering GIT Tävling mars 2019

Uppdatering av GIT Tävling, nedan listas på nya funktioner, åtgärdade felrapporter och ändringar.

Ny lottningsmall och tider för Pace of Play

• Lottingsmallarna är kompletterade med ett nytt format. Nu finns lottningsmallen för 3 grupper som tar hänsyn till HCP och även en som skapar 3 grupper utan hänsyn till handicap. - Nyhet
  • Nu slipper ni som använder er av Pace of Play få era tider överskrivna av OnTag. Det kommer fungera så här: Anges Pace of Play inne i GIT Tävling kommer inte nya värden hämtas från Ontag. - Nyhet

Slaggolf med annat max antal slag förutom +5

Enligt de nya handicapreglerna är det nu valbart vilket max antal slag man vill ange för tävlingen.
Detta ligger nu i test hos oss och kommer inom kort i produktion.