Tävling

Beskrivning av hur man skapar en ny tävling i GIT Tävling. Du kan skapa singel-, par-, lag- och matchtävlingar i GIT Tävling.

Logga in i GIT Tävling

För att logga in i GIT Tävling kan du gå till webbsidan: gittour.golf.se (du anger ditt Golf-ID och GIT-lösenord) alternativt kan du logga in i GIT Tävling via GIT-klienten. Varje person som via GIT loggar in på GIT Tävling registreras som användare i GIT Tävling (en användare kan ha olika behörighetsnivåer, detta är något som golfklubben administrerar).

Övre menyn i GIT Tävling

Den övre blåa menyn finns alltid tillgänglig i GIT Tävling, du ser vilken klubb du är inloggad på. Genom att klicka på texten GIT Tävling till vänster kommer du tillbaka till vyn där du får välja mellan Tävling, Order Of Merit eller Bildspel.

TÄVLING
Skapa och administrera alla funktioner i en tävling.

ORDER OF MERIT
Skapa och hantera flera olika Order-of-Merit listor som uppdateras automatiskt vid en tävling. Dessa OoM listor skapas inom den klubb som administratören är kopplad till.

BILDSPEL
Skapa start- och resultatlistor som bildspel för visning på dator, surfplatta eller mobiltelefon. Detta är ett komplement till nuvarande TV-visning.
Du kan anmäla dig till alla tävlingar via Min Golf och anmälning-, start och resultatlistor visas som vanligt i Min Golf. När man gör en nyanmälan direkt i GIT Tävling hämtas kontaktinformation, HCP mm från GIT:s medlemsregister, uppgifterna kopieras och lagras som fristående spelarinformation i GIT Tävling. Man kan sedan ändra en spelares kontaktuppgifter mm men dessa uppgifter gäller bara för aktuell tävling. Sökväg till GIT Tävling är http://gittour.golf.se.

Du kan importera spelare från en tävling i GIT genom att exportera en Excel-fil med Golf-ID i GIT och importera denna i GIT Tävling. När tävlingen är klar och avslutas i GIT Tävling överförs HCP till GIT och registreras i medlemsregistret.

Första gången klubben ska logga in i GIT Tävling Visa

Vid första tillfället klubben ska logga in i GIT Tävling så behöver inloggning ske via GIT-klienten.

När en användare loggat in i GIT Tävling via GIT-klienten vid första tillfället så blir klubben därmed upplagd i GIT Tävling. Sedan kan klubbens användare logga in i GIT Tävling direkt genom att gå till webbsidan gittour.golf.se