Golfguiden på svenskgolf.se

Information om Sveriges golfklubbar finns samlat i golfguiden som hittas på svenskgolf.se.

I golfguiden på svenskgolf.se finns information om Sveriges golfklubbar och aktuell greenstatus. Här söker många golfgäster information om vilka banor som har öppnat för säsongen och då är det bra och trevligt att visa aktuell information från din klubb.
För att aktuell information ska publiceras behöver du titta över följande inställning i GIT.

Greenstatus och information om banans karaktär

Det första du behöver göra är att gå in på slingan i GIT. Det gör du under fliken Inställningar golfbana-slinga-aktuell bana där bocka du i slinga öppen och aktiv om greenstatus ska vara öppen, och tvärtom när greenstatus är stängd. Om det finns flera banor och bara en är öppen visas informationen ”kolla med klubben”

Så här visas informationen i Golfguiden.

För att visa information om banans karaktär i Golfguiden så går du in på Inställningar-golfbana-bana-aktuell bana.

Då visas informationen i Golfguiden vid 1:an i bilden nedan.

Fyll på med mer info i Golfguiden om din golfklubb

• beskrivning av klubben
• vägbeskrivning
• kontaktuppgifter
• greenfee
• övrigt.

Så här gör du för att fylla i den informationen:

Gå till Egen OE som du hittar i GIT till vänster i menyn under Organisationsenhet.

I första hand under flikarna:
Klubb-klubbinfo, vid 2:an i bilderna.
Klubb övrigt-vägbeskrivning-övrigt, vid 3:an i bilderna.
Avgifter-greenfee, vid 4:an i bilderna.

Klicka alltid på spara när du gjort ändringar i GIT.

OBS... Ändringar som du gör i GIT kan slår igenom först efter att golfguiden på svenskgolf.se har uppdaterat sig. För närvarande uppdateras golfguiden en gång varje dag vid 12:00.

Gör din bana Bokningsbar via t.ex. Min Golf Visa

Ovanstående information handlar om att göra din bana synlig i golfguiden.

För att göra din bana bokningsbar via t.ex. Min Golf, behöver du göra vissa inställningar inne i GIT.
Du hittar inställningar på följande plats: Administration Inställningar golfbana-slinga-aktuell bana (välj banan du vill göra bokningsbar)

För att göra banan bokningsbar:

• Rutan för att "Banan visas på.." behöver vara ikryssad
  • Se till att ha de finns en aktuell slinga upplagd
  • Aktuellt Starttidsintervall behöver finnas
  • Bokande system behöver vara aktivt

OBS... Innan banan görs bokningsbart se till att eventuella startförbud och övriga större bokningar finns på plats.

För att läsa mer om ovanstående inställningar klicka här.