Betala

Betala funktionen även kallad Golf-Pay är en betalfunktion som finns tillgänglig i mobilversionen av Min Golf.
Golfaren kan genom att logga in i Min Golf via sin smartphone, betala för olika varor t.ex. Greenfee, golfbil eller kioskprodukter. Ni på golfklubben avgör själva vilka artiklar/varor som skall vara möjliga att betala via Golf-Pay.

Efter ett genomfört köp får betalaren ett kvitto skickat till sig.
Ni kan enkelt få fram transaktionslistor i GIT på genomförda betalningar. Listorna visar bland annat betalarens golf-id och belopp på köpta artiklar.