I Personbilden - Visa fler medlemskap för spelare

Efter att ha sökt upp en person via Sök person. Kan du i personbilden se om en person har medlemskap i flera klubbar. Infon visas både om personen är medlem hos er eller inte.

Visa info om aktiva medlemskap i andra klubbar

Info om en spelare har aktivt medlemskap i andra klubbar visas på följande plats.

Steg 1 - Klicka på pilen vänster om Golf-ID

Steg 2 - Sidan fölls ut, och visar relevant info om personen, bl.a. info om aktiva medlemskap i andra klubbar visas

För att medlemskap i annan klubb skall visas för spelaren krävs följande:

• Medlemskapet är kopplad till en aktiv status (d.v.s. alla statusar förutom passiv, prospekt och nybörjare)
  • Medlemskapet behöver ha ett aktivt giltighetsdatum (Giltigt tom datum för medlemskapet)