Adress till Handicap i GIT Online

Ikväll öppnar vi upp handicapmodulen i GIT Online du når den antingen via GIT via registrera handicap eller via adressen: https://gitonline.se/hcpadmin/

https://gitonline.se/hcpadmin/ (OBS... Besöker du GIT-Onlinehjälpen via GIT-klienten i så fall kommer inte länken fungera. Ta istället och kopiera in adressen i en webbläsare alternativ klicka i Externa tjänster (vänstra menyn) i GIT och välj HCP-registrering).