Ändrade telefontider för GIT-supporten

För att kunna erbjuda bästa möjliga support till både klubbar och medlemmar, har vi valt att göra en ändring i GIT-supportens telefontider. De nya tiderna gäller från och med 2020-05-04 och tills vidare.

Under denna tidpunkt på året har vi högt tryck på supporten, både via telefon och mejl. Vårt fokus ligger på att ge god support till både golfklubbar och medlemmar, men för att fortsätta göra det behöver vi minska på våra telefontider. Genom minskade telefontider skapar vi utrymme att ge support på ärenden som har inkommit via mejl.

De nya telefontiderna är måndag–fredag kl. 09:00-11:30.

Du kan också alltid skicka in ett ärende via formuläret på golf.se – dessa svarar vi på så snart vi kan under kontorstid.