Anmäl dig till Webbinarier efter releasen den 29 november

Den 29 november kommer nästa release.
Det är fler funktioner som flyttar över från gamla till nya GIT, men det är också helt nya funktioner som kommer på plats.

Mer detaljerad information om releasen kommer längre fram men redan nu finns 6 st Webbinarier upplagda som ni kan anmäla er till för att få information om det som kommer den 29 november. Det är 3 st olika ämnespass och dessa erbjuds vid 2 st olika tillfällen den 30 november och 1 december.