Delbetalning av årsavgiften

Nu börjar det bli dags för era medlemmar att betala årsavgiften för 2021. MoreGolf Mastercard och Swedbank Pay har smidiga lösningar för den som vill delbetala. Läs om hur det fungerar för klubben och medlemmen.

MoreGolf Mastercard erbjuder Dig att delbetala Din årsavgift på 6 eller 12 månader utan ränta. En månadsavgift på 29 kronor tillkommer. Väljer Du denna betallösning ansöker Du om ett MoreGolf Mastercard på moregolf.golf.se. När du skickat in och fått din ansökan godkänd och fått Din årsfaktura från oss följer Du stegen nedan:

1. Logga in på MoreGolf Mastercard – Mina sidor.

2. Välj “Delbetalning av golfklubbens årsavgift”, fyll i uppgifterna från fakturan och tryck på överföring. Första steget är nu klart, logga ut.

3. Logga in igen nästkommande vardag, men senast inom 30 dagar.

4. Klicka nu på transaktionen som är märkt med “Överföring/Uttag” med samma belopp som fakturan och klicka sedan på “Delbetala”.

5. Välj om du önskar delbetala på 6 eller 12 månader. Bekräfta, klart!

Läs mer här;
golf.se/delbetalning