Vi väntar alla med spänning på att Swedbank Pay (Payex) ska släppa delbetalningsdelen för oss. Främst blir den utmärkt ihop med betalning av årsavgifter i Min Golf.
Vi var "lovade" att det skulle komma denna vecka, men vi väntar fortfarande på slutgiltig leverans.
Länken för inloggning till transaktionerna för det nya avtalet är:https://admin.payex.com/psp/login
Tänk på att delbetalning kommer enbart att finnas för er som tecknat nya avtalet.
Vet ni inte om ni har det?
Lägg ett ärende till GIT-supporten så kan de kika. Skicka med organisationsnummer för förening/bolag - som kanske har tecknat för och kontaktuppgifter (e-post) till firmatecknare så kan de, om ni inte ansökt, hjälpa er så ni får rätt länk från banken.

https://admin.payex.com/psp/login