Driftsstörning GIT klient #Uppdaterad info 2019-07.22 13:50#

Vi har under morgonen(2019-07-22) haft drifsstörningar i GIT, det är nu åtgärdat.

Uppdatering:
Orsaken till felet var ett driftsproblem med en av servrarna, problemet är åtgärdat och vi undersöker loggar
Vi kommer att ha extra koll på denna server ett tag framöver.

Vi har under morgonen(2019-07-22)  haft drifsstörningar i GIT, det är nu åtgärdat.

Uppdatering:
Orsaken till felet var ett driftsproblem med en av servrarna, problemet är åtgärdat och vi undersöker loggar
Vi kommer att ha extra koll på denna server ett tag framöver.