Driftstörningar i GIT och kringliggande system **Uppdaterad 15 juli kl. 09.23** LÖST

**Uppdaterad text 15 juli kl. 09.23**
Under senaste dagarna har läget kring driften av GIT och kringliggande system stabiliserat sig. Nu rullar systemen på normalt, med normala svarstider.
Vi vill påminna er om att fortsatt följa instruktionerna gällande GIT Tävling.
Klicka på Läs mer för mer info.
-------------

GIT Tävling
Vi ber er att ALLTID följa instruktionerna som tidigare skickats ut, ni hittar också informationen genom att klicka här.