190828 LÖST - Fel startförbud från GIT Tävling in till GIT

190828 Uppdatering: Av samtliga ca 25 000 tävlingar upplagda i GIT Tävling var det 18 st tävlingar som var drabbade. Inte för att förringa att det skedde på dessa talar vi om det, utan mer för att meddela att omfattningen var väldigt liten. Självfallet ser vi det ändå som något som inte skulle kunna uppstå och beklagar det inträffade.

Vi har precis fått larm om att har man mer än 1 bana på klubben och varit inne på en tävling som man skapat startförbud på i GIT Tävling och sedan bytt bana - kan startförbudet ligga kvar på gamla banan.
Felet är rättat, dock inte testat och ännu inte utrullat i produktion - avvaktar besked om när ifrån leverantören.
Även om det är mycket få det drabbat uppmanar vi er alla som har fler än 1 bana att kika igenom de tävlingar ni har upplagda så startförbud i GIT ligger på rätt bana.