Felsökning pågår i HCP (Uppdaterad 15/6)

Från och med onsdagen 15 juni återaktiverades funktionen manuell HCP-justering. Felsökningen fortsätter dock.

I början av april 2022 stängdes funktionen Manuell handicapjustering av i GIT. Detta efter att ett tekniskt fel uppdagats i kopplingen mellan manuell justering och spelarens Lägsta exakta handicap (LEH), vilket i sin tur påverkade CAP (läs mer om CAP och LEH här).

Utvecklare arbetar fortfarande med problemet, som dessvärre visat sig ligga djupt rotat i systemet.

Arbetet pågår men eftersom en lösning dröjer har vi har valt att öppna manuell justering under tiden.
För mer information, läs om manuell handicapjustering