Förbokningsavgift vid bokning i Min Golf **Uppdatering av nyhet 190604**

**20190604 - Fel uppstår med förbokningsavgiften, vid fall där bokningen utförs via (appen) Min Golf bokning men betalningen genomförs sedan i Min Golf. Arbete pågår för att rätta till felet. Vi återkommer med mer info**
Efter uppdatering i Min Golf (28/5), fungerar nu funktionen Förbokningsavgift. Detta avser både om förbokningsavgiften används positivt (tillägg vid bokning) alternativt negativt (Greenfee blir tvingande att betala vid bokningstillfället). För att läsa mer om förbokningsavgift klicka på läs mer.

Läs mer om Förbokningsavgift, klicka här.