GIT release 17 maj kl. 18:00

Nu går det bra att logga in i alla system igen.
Finns några platser kvar så anmäla dig till webbinarier 18.e och 19.e maj där vi går igenom nyheter.

Det som påverkas är:

nya GIT: uppdateras, ingen inloggning kan ske av användare

GIT klienten: ny klient ska driftsättas, driftsstörningar och stopp kan upplevas under hela underhållsfönstret

Min Golf: påverkas, ingen inloggning kan ske av användare

GIT Tävling: påverkas ej, går att logga in direkt via https://gittour.golf.se/
All kommunikation med GIT, hämta information om spelare och uppdatera HCP kan ha störningar.

Min Golf BokningsApp: påverkas, går ej att logga in

GIT API: ingen inloggning kan ske

Partner API: ingen inloggning kan ske

HCP-justeringar: Går ej att skicka in

Analys & statistik: påverkas ej

GIT e-post: påverkas ej

Läs mer om vad releasen innehåller »

Nu kan du anmäla dig till webbinarier 18.e och 19.e maj där vi går igenom nyheter, anmäl dig här »

/GIT-teamet