GIT uppdatering 3 juli kl. 19:00**Nyhet uppdaterad 190704**

**Uppdatering 190704** Gårdagens release gick enligt plan. Vi har identifierat ett problem som kan uppstå vid uppstarten av GIT-klienten för vissa användare. Problemet är (vad vi vet) isolerat till användare som har antivirusprogrammet Panda. Vid problem kontakta GIT-Supporten.

GIT klienten kommer att behöva uppdateras, vilket innebär att GIT ligger nere ca 30 min.
Info om hur GIT Tävling påverkas, kan du läsa mer om genom att klicka på Läs mer.

Klicka här för att läsa, hur GIT Tävling påverkas under tiden som GIT är nere.