Kopplingen mellan GIT och Visma eEkonomi, är nu på plats. Visma eEkonomi är en webbaserad ekonomisystem lösning, möjlighet till återkoppling från Visma eEkonomi till GIT finns, vilket gör att era medlemmar blir först aktiverade (per automatik) som aktiva medlemmar efter att de faktiskt har betalt in till er.
Klicka på Läs mer för mer info om Visma eEkonomi.

Ni kan läsa mer om vad ni behöver tänka på i GIT när de kommer till Visma eEkonomi, klicka här för att läsa mer.

Låter de intressant med Visma eEkonomi? Klicka här för mer info.