Golfare som anmält sig till tävling och betalat med Swish. **Löst 2020-07-23**

Instruktioner till klubben när golfare anmält sig till tävling, betalat med swish och anmälan inte har gått igenom medan pengarna ändå dragits från golfarens konto:

Instruktioner till klubben när golfare anmält sig till tävling, betalat med swish och anmälan inte har gått igenom medan pengarna ändå dragits från golfarens konto:

1) Be golfaren gå in i sin Swish-app och titta under "historik". Där kommer den aktuella swishbetalningen att finnas och genom att klicka på den kommer mer information upp.

2) Golfaren ska sedan ta en skärmbild på aktuell swish och skicka till klubben, alternativt ange det order ID som står i swishen.

Order ID går sedan att använda under Payment Search i Payex backoffice för att få fram transaktionen om ni t.ex. ska betala tillbaka pengarna.

Information har också lagt ut till golfarna som loggar in sig på Min Golf.