Integrationen mellan ekonomisystemet Fortnox och GIT är nu på plats!

Vi har nu fått goda nyheter från Fortnox att integrationen är uppe och kan börja användas, vilket innebär att du som är Fortnox användare kan börja skicka över fakturaunderlaget över till Fortnox. Företaget som står bakom integrationslösningen heter Connectivo AB, med varumärket Automatisera Mera.

Klicka på Läs mer för vidare information om hur du nu går tillväga för att börja överföra fakturaunderlag.

För att komma igång som användare tar du och klickar här, du får först börja med att välja det paket som klubben vill köpa och därefter registrera ett konto för uppstart.

Vidare info om hur du som användare jobbar i Automatisera Mera's Kundportal t.ex. överför fakturaunderlag till Fortnox, synkar artiklar mellan GIT och Fortnox, kan du få genom att läsa manualen, klicka här för att läsa.  Automatisera Mera har tagit fram en instruktionsfilm du hittar den i Automatisera Mera´s Kundportal.

Vidare support kring integrationssidan, hänvisas till Automatisera Mera. Fortnox har anlitat Automatisera Mera som sin integrationspartner. Inga kostnader utgår från oss, till varken kopplade ekonomisystem eller integrationspartner, utan det är utvecklingstid som ingår i GIT-avgiften. Varje ekonomisystem och ev. integrationspartner står själva för det upplägg kring kostnader ut mot klubb. Supportmail finns tillgängligt i Kundportalen samt via info@automatiseramera.se