Lär dig mer om Golfens IT-System i nya utbildningsportalen

GIT-skolan är en utbildningsportal där du kan hitta kurser samt enskilda videoavsnitt.
Inledningsvis hittar du kurser om funktionen Starter och lär dig mer om hur Grönt Kort kommer fungera för dig som är administratör.
Webbadressen till GIT-skolan är https://www.gitskolan.se/ alternativ klickar du på Läs mer för en klickbar länk.

För att komma till GIT-Skolan klicka här! Ovanstående film hittar du även på startsidan för GIT-skolan.