Lär dig mer om hur HCP hanteras i GIT Online

Du kan i GIT-skolan, gå kurs kring hur HCP hanteras för en person i GIT Online.
Missa inte heller att kika på övriga kurser som finns tillgängliga i GIT-skolan, "GIT Online Starter" (två olika kurser beroende på om du är användare eller administratör) och "Administrera Grönt Kort".

Adressen till GIT-skolan är gitskolan.se alternativ klickar du på Läs mer för en klickbar länk.

För att komma till GIT-Skolan klicka här! Ovanstående film och övriga filmer kring HCP i GIT Online hittas i kursen.