Missa inte GIT-utbildningar i Idrottens Hus

Under V.15 kör vi två GIT-utbildningar i Idrottens Hus (Stockholm). Utbildningarna som ni kan gå är Ny Receptionist (11 april) samt Ny Kanslist (12 april).
Välj att delta på en av utbildningarna alternativ delta på bägge. Utbildningarna pågår mellan kl 10-16.
Kostnaden är 1000 kr (exkl moms) per utbildning, lunch ingår i priset. Klicka på Läs mer för mer info samt för anmälan.

För att läsa mer alternativt för att anmäla dig, klicka på nedanstående länkar!

Ny Receptionist: klicka här för anmälan

Ny Kanslist: klicka här för anmälan