Ny GIT Release 8 juni med start 18:00

Uppdatering av nya GIT 8 juni kl 18:00 vi förväntar oss att vi är igång igen 3 timmar senare. Vi har ett längre underhållsfönster denna gång. Vi öppnar för inloggning i resp. applikation allteftersom vi har verifierat att allt fungerar som det ska.

Det som påverkas är:

nya GIT: uppdateras, ingen inloggning kan ske av användare

GIT klienten: ingen ny klient ska driftsättas, driftsstörningar och stopp kan upplevas under hela underhållsfönstret

Min Golf: påverkas, ingen inloggning kan ske av användare

GIT Tävling: påverkas ej, går att logga in direkt via https://gittour.golf.se/

Min Golf BokningsApp: påverkas, går ej att logga in

GIT API: ingen inloggning kan ske

Partner API: ingen inloggning kan ske

HCP-justeringar: Går ej att skicka in

Läs mer om vad releasen innehåller »

/GIT-teamet