Nyheter i GIT 23 nov. 2021

Fokus för denna uppdatering är Tilldela avgifter, betalning på Min Golf, uppdaterade Transaktionslistor med mera.
Läs mer här och se film kring hur du kan använda Fler säljorganisationer.
Anmäl dig till något av våra webbinarier 24.e och 25.e nov. där får du mer information, anmäl dig här.

De tjänster som påverkas är:

nya GIT: uppdateras, ingen inloggning kan ske av användare

GIT klienten: uppdateras, ingen inloggning kan ske av användare

Min Golf: påverkas, ingen inloggning kan ske av användare

GIT Tävling: påverkas ej, går att logga in direkt via https://gittour.golf.se/ (under förutsättning att du inte behöver tillgång till person-, ban- eller HCP-information)

Min Golf BokningsApp: påverkas, går ej att logga in

GIT API: ingen inloggning kan ske

Partner API: ingen inloggning kan ske

HCP-justeringar: Går ej att skicka in

Analys & statistik: Påverkas ej

Läs mer om innehållet i releasen här »

Läs mer under menyvalet Ekonomi i nya GIT »

Vill du höra mer om innehållet, anmäl dig till något av våra webbinarier här »