Ytterligare funktioner i Nya GIT finns nu tillgängliga, 10 mars genomfördes en mindre uppdatering.
Bland annat kompletterades funktionalitet för Vårdnadshavare, skicka e-post i samband med Tilldela samt Bana.

Läs mer om nyheterna genom att klicka på Läs mer.

För mer detaljer kring nedanstående utvecklingspunkter, klicka här.

(Nyheter)
Möjlighet att skicka e-post till vårdnadshavare
Skicka e-post i samband med Tilldela, funktionen "Mail ska endast skickas till vårdnadshavare" är nu tillgänglig
Översiktsvy för inställningar över Bana - Tabellvy
Läs mer om Översiktsvyn och hur den fungerar genom att klicka här.

(Rättning)
Skicka e-post samband med Tilldela, visar nu endast aktiva avgifter