OnTag och transition

Tävlingsronder score förd via Digital Scorekort OnTag:
Ronder med i transition så länge banan upplagd i GIT har använts och inte ändrats. Banor helt upplagda via GIT Tävling alt. modifierade inne i Tävling är ej med och kommer heller inte vara med i framtiden =rätt.
Sällskapsronder:
Bokade tider och digitalt OnTag scorekort - med i transition
Manuella registreringar(ex bollrännetider) - inte med i transition om man använt Android sedan oktober 2018. Eftersom GDPR hindrar (ja eller skyddar användaren) Evry att logga vem som använder vilken enhet man använt går det heller inte för dem att informera de berörda om att det ev. kunnat bli fel. Åtgärd - ev justering sker på klubb om golfare hör av sig.