Release av gamla GIT 23 mars 2021 - klar

Tisdag 23 mars stänger vi GIT kl. 18:00 för att göra en uppdatering, uppdateringen är klar. Vi uppdaterar gamla GIT med bl.a. transaktionslistan som ska vara ett stöd för återbetalning som vi släpper längre fram i april samt en ny funktion kring bokningsregler och ”Max antal samtidiga bokningar”.

Vi uppdaterar gamla GIT med bl.a. transaktionslistan som ska vara ett stöd för återbetalning som vi släpper längre fram i april samt en ny funktion kring bokningsregler och ”Max antal samtidiga bokningar”.

Läs mer om innehållet här