Release nya GIT 29 november 2022

Tisdag 29 november släppte vi en ny release för nya GIT

Läs mer om innehållet i releasen här.

I samband med releasen uppdaterar vi också Onlinehjälpen med ny information.

GIT release är planerad till 29 november med servicefönster mellan 1700-2100.

Så här påverkas alla tjänster:

- Nya GIT: uppdateras, ingen inloggning kan ske av användare

- GIT klienten: ny klient ska driftsättas, driftsstörningar kan upplevas under hela servicefönstret

- Min Golf: påverkas, ingen inloggning kan ske av användare

- GIT Tävling: påverkas ej, går att logga in direkt via https://gittour.golf.se/.
Eventuell kommunikation med GIT, ex personinformation och HCP är inte tillgänglig.

- Min Golf BokningsApp: påverkas, går ej att logga in

- GIT API: ingen inloggning kan ske

- Partner API: ingen inloggning kan ske

- HCP-justeringar: Går ej att skicka in i GIT

- GIT e-post: påverkas ej

- Players 1st: påverkas ej

- GIT TV-visning: påverkas, ingen visning kan ske