Uppdatering i GIT Online HCP-admin klar #2020-05-20*12.49*#

Pga. att PCC beräkningen stängs av, kommer detta leda till ett tillfälligt driftstopp i HCP-admin.
Att PCC-beräkningen stängs av innebär att ronder spelade och registrerade från och med 20 maj och tills vidare kommer att beräknas direkt, med PCC satt till noll.
Klicka på Läs mer för länk till mer information om nedsläckningen av PCC beräkningen.

Klicka här för att läsa mer: https://golf.se/varldshandicapforklubb