Tips! Använd automatisk ankomstmarkering för att minska springet i klubbhuset

I dessa tider då vi vill skydda både personalen och de golfspelare som är ivriga att komma ut på golfbanan kan det vara en bra idé att använda den automatiska ankomstmarkeringen som finns i vår app Min Golf Bokning.

De medlemmar som har giltig spelrättighet och de gäster som har betalat greenfee genom Min Golf eller Min Golf Bokning kan ankomstmarkera sig själva. Som administratör kan du välja att ankomstmarkera en spelare även om denne inte är betalmarkerad.

Läs mer om hur du gör här.