Tips: se framtida bokningsläge

Du vet väl att du kan se framtida bokningsläge i GIT, ett bra hjälpmedel när du snabbt behöver se beläggningen på klubben de närmaste veckorna.

Du vet väl att du kan se framtida bokningsläge i GIT ett bra hjälpmedel när du snabbt behöver se beläggningen på klubben de närmaste veckorna. Den är hela tiden uppdaterad och du kan också göra jämförelse med samma period föregående år.

Antingen går du direkt till webbsidan http://statistik.golf.se/ (kan du t.ex. göra på en platta) du loggar in med dina inloggningsuppgifter för GIT. Du kan också nå sidan via GIT i vänster meny > Externa tjänster > Bokningsstatistik alternativt logga in i Nya GIT

eller så loggar du in på GIT Online och i menyn väljer du Bokningsstatistik.

/Supportteamet