Tips om tillgängliga utbildningar i GIT-skolan!

Du hittar nu en ny utbildning i GIT-skolan som heter "Smidigare betalningar" som beskriver webbetalningsavtalet.

Vi vill också passa på att tipsa om utbildningen "Ny i receptionen", som passat utmärkt att gå för t.ex. ny sommarpersonal. Utbildningen beskriver avsnitten kring bokning och personbild i GIT.

Klicka på läs mer för länk till GIT-skolan.

Klicka på länken för att komma till GIT-skolan https://www.gitskolan.se/

Inloggning till GIT-skolan sker med samma uppgifter som du använder till Min Golf.