Två nya instruktionsfilmer upplagda för GIT Online - Starter

Lära dig mer GIT Online Starter.
Klicka på Läs mer alternativt gå in på Instruktionsfilmer för att se filmerna.

GIT Online Starter - att ge behörighet
Filmen visar hur du ger behörighet till GIT Online Starter från GIT. De finns två olika behörighetsnivåer som kräver olika rättigheter. Exempel ges på uppläggning av dessa två nivåer, med rättigheter, roller och uppdrag.

GIT Online Starter – introduktion
GIT Online-modulen Starter är ett digitalt starttidsschema som ger möjlighet för användaren att se aktuellt bokningsläge samt ankomstmarkera spelare direkt via mobil, surfplatta eller dator. Med Starter i mobiltelefonen slipper klubben skriva ut en startlista och ta med ut på banan om någon ska vara starter eller golfvärd.

GIT Online Starter – att ge behörighet, klicka här för att se.

GIT Online Starter – introduktion, klicka här för att se.