Uppdateringen är klar efter 12 minuter

19:38 Själva uppdateringen av GIT gick rekordsnabbt på 12 minuter var vi uppe i produktion och efter 15 minuter till har vi nu testat av klienten igen. Nu fortsätter vi även med Min Golf. Ni är välkomna att använda GIT redan nu.
Under förmiddagen imorgon har vi förhoppningsvis sista avstämningen med Payex och ser att allt fungerar som det ska. Där efter kommer betalning i nya systemet för Min Golf Bokning och Golfterminalen kicka igång. Vi vet att Payex har godkänt och levererat nycklar till cirka 20 klubbar, fler är på väg in. Några har även kontaktats för att komplettera sin ansökan. Ca 100 ansökningar är gjorda till Swedbank och kommer att rulla igång under de närmsta två veckorna.