Upptäck Min Golf Bokning - Film finns tillgänglig

Se fördelarna med vår bokningsapp! Ni har väl inte missat att klubben kan ställa in automatisk ankomstregistrering, spelaren får en påminnelse om sin bokade starttid eller att spelaren enkelt kan koppla ihop sin starttid till Golf Gamebook och efter rundan HCP-registrera ronden. Sprid gärna infon om appen Min Golf Bokning till era medlemmar, appen är gratis och kan laddas ner från App Store eller Google Play. Klicka på Läs mer för länk till filmklippet!

Se filmen klicka här!