Missa inte att anmäla dej till höstens GIT-webbinarier!

Passa på att lära dig mer om GIT via våra kostnadsfria webbinarier (webbutbildning) som vi erbjuder.
Under hösten erbjuds två webbinarier "Fakturering i GIT" och "Förbereda för kommande säsong".
Du har flera olika tillfällen att välja bland, boka din plats redan idag!

Klicka på Läs mer för länk till mer info och till anmälningssidan.

För att komma till anmälningssidan för våra utbildningar i GIT klicka här.