Välj metod för årsavgifter i GIT innan 7 mars 2023

I nya GIT finns flera alternativ för debitering och/eller fakturering av medlems- och spelavgifter. Redan nu finns alternativen att debitera avgifter via min Golf och fakturera via FINQR. Från 29 november kommer det också vara möjligt att fakturera dina medlemmar direkt från nya GIT eller via Min Golf. Dessa två alternativ är kostnadsfria för klubben, avgift för bankgirotjänsten kan tillkomma.

Fem alternativ att välja mellan:

1. Direktbetalning av avgifter via Min Golf, med Swedbank Pay Checkout.
2. Fakturering via Min Golf. Medlemmen skriver själv ut fakturan och betalar till klubbens bankgiro. (NY!)
3. Fakturering via personbilden i nya GIT. Klubben mejlar fakturorna till medlemmarna, som betalar till klubbens bankgiro. (NY!)
4. Fakturering via FINQR
5. En kombination av ovan fyra alternativ.

Vill du ha råd och vägledning?

Nuvarande möjlighet att exportera fakturaunderlag direkt från gamla GIT till ett externt ekonomisystem stängs den 7 mars 2023. Till dess behöver ni på klubben ta ställning till vilket av alternativen ovan ni ska välja och gärna ha era nya rutiner på plats.
Känner du dig osäker? Då kommer GIT-teamet att hjälpa dig med råd och vägledning. Läs vidare för att få du veta hur!
Oavsett vad ni väljer kan du känna dig trygg i att både ni på klubben och era medlemmar får en smidig och säker betalningslösning. Du kommer också spara tid genom att stora delar av processen automatiseras.
Psst! Använder du redan något av ovanstående alternativ och är nöjd med det behöver du inte ta del av denna information. Då är du redan väl rustad inför nedstängningen av gamla GIT!

Individuellt möte

Vill du ha stöd i valet av alternativ är du välkommen att boka ett individuellt digitalt möte med oss på klubbsupporten.
Mötet är en timme och ger dig möjlighet att diskutera just din klubbs behov och förutsättningar. Du kommer att få information, vägledning och möjlighet att ställa frågor.
Redan nu finns ett stort antal bokningsbara tider under september och oktober. Fler tider kommer att släppas efterhand, fram till februari 2023.

Boka tid redan idag

Frågor & svar på Onlinehjälpen

Du kan redan nu läsa mer om alternativen och få svar på några av de vanligaste frågorna på Onlinehjälpen. Saknar du någon fråga? Mejla gärna till lena.candinger@golf.se så lägger vi till den!
Till frågor & svar (länk till info/FAQ)<