Välkommen till Avspark GIT-Online 31 oktober

Publicerad:

Skriv ut

Jobbar du i Golfens IT-system och är nyfiken på resan mot nästa generation av GIT? Då är du välkommen på uppstartsmöte i Stockholm 31 oktober. Vi presenterar nuläge och framtidsplaner, visar tänkta flöden och hur långt vi kommit med bokning. Du deltar i diskussioner, delar med dig av erfarenheter och ger feedback. Anmäl dig för att delta på plats (max 80 personer). Du kommer också kunna följa mötet live via Svenska Golfförbundets Facebooksida.
Info och anmälan:https://www.esmaker.net/nx2/Public/regForm.aspx?pid=cd3a4c40-212f-4ff9-8a66-3bcd4b3d13ff

Anmälan