Webbutbildningstillfälle i Fakturering och Rapporter i GIT tillagt 10 dec

Publicerad:

Skriv ut

Missa inte tillfället att gå en webbutbildning den 10 dec. Vi kör två utbildningar under dagen, Fakturering och Rapporter i GIT. Klicka på nyheten för att anmäla dig.

Anmälan kan göras fram till kl 12 på fredag den 7:e dec.

Webbutbildning i Fakturering: Klicka här för att anmäla dig till Faktureringsutbildning

Webbutbildning Rapporter i GIT: Klicka här för att anmäla dig till utbildningen Rapporter i GIT