Uppdatering av Min Golf 6.e maj

Tisdag uppdaterar vi Min Golf till ny version. Det blir ett kort stopp när vi uppdaterar så användarna kan uppleva vissa driftstörningar mellan kl. 21:00 - 21:30. Uppdateringen påverkar inte GIT eller övriga kringprodukter.

Den uppdaterade versionen innehåller bl.a.

• Länk till Golfvänner i vänster meny
  • Användaren måste ange sin sökning innan han kan klicka på knappen Visa starttider innan starttidsschemat visas på förstasidan (se bild)
  • Vi har en del rättningar för tävlingsanmälan/avanmälan för tävlingar upplagda i nya GIT Tävling
  • Tävlingar upplagda i nya GIT Tävling visas i spelarens Min Golfkalender
  • Sök tävling en tävling upplagd på klubb x med spelplats på klubb y visas i sökresultatet även om aktören söker tävlingar på klubb y.