Låst konto

Som en säkerhetsåtgärd låses GIT-kontot. om för många felaktiga försök till inloggning sker.

Försöker du logga in i GIT med felaktigt lösenord mer än 5 gånger låses kontot.

För att låsa upp kontot klickar du på knappen Glömt lösenord i inloggnings­rutan, varvid ett nytt lösenord skickas till din primära E-post­adres­s i GIT, samtidigt som kontot låses upp.

Länkar

Detaljerad instruktion hur du låser upp kontot via funktionen Glömt Lösenord »