GIT Informerar 2021-02-11

Innehåll i dagens GIT Informerar är, Vilka ekonomisystem använder ni? Pilotklubbar sökes för MA-projektet för 3 olika nivåer. Nu lanseras det nya analys- och statistikverktyget. Vi presenterar våra nya utbildare och berättar om nya utbildningar och vi avslutar med en status kring GIT Online.

Hej,
Välkommen till ett fullmatat GIT Informerar!

Vilket ekonomisystem använder ni?

I arbetet kring GIT Online och vilka ekonomisystem vi ska integrera med i framtiden vill vi veta vilket ekonomisystem ni använder för er medlemsfakturering. Vi skulle uppskatta mycket om du ville hjälpa oss genom att svara på några frågor kring detta. Undersökningen tar cirka fem minuter. Tack på förhand!

Pilotklubbar sökes till marketing automation-projektet

Vill du och din klubb delta i pilotversionen av det nya e-postverktyget och marketing automation-möjligheterna i GIT? Utrullningen av de nya funktionerna kommer att ske i flera steg, varav piloten är det första. Den stora utrullningen kommer sedan ske under sensommaren.

Läs mer och anmäl klubben.

Nu lanseras det nya analys- och statistikverktyget

Efter några sista justeringar av hur data presenteras ska nu alla klubbar ha tillgång till analys- och statistikverktyget. Ni hittar det via ”Analys & BI” i menyn i nya GIT, eller genom att logga in i Players 1st-portalen. I verktyget kan ni på klubben följa upp era bokningar och medlemmar.

Samtliga bokningar i GIT under 2018–2020 ligger som en bas för statistiken. Från och med nu synkas bokningarna dagligen, men precis som i GIT bokningsstatistik sker en fördröjning på tre dagar innan datan syns. Statistiken för medlemmarna uppdateras varje natt.

Vi arbetar just nu med att spela in en utbildning i GIT-skolan, där du får genomgång av hur du använder verktyget. Den 2–3 mars kommer också klubbrådgivarna anordna tre onlineutbildningar i verktyget.

Anmäl dig till onlineutbildningen här.

Mer information och manual.

Anmäl dig till vårens GIT-utbildningar

Nu har du möjlighet att lära dig mer om GIT och nya GIT (GIT Online). Under våren genomför vi webbutbildningar i olika ämnen, bland annat GIT Tävling, aktiviteter inför säsongstart och hur du kan hantera företag i GIT. Webbutbildningarna är kostnadsfria och varje tillfälle är cirka 45 minuter.

Anmäl dig här.

Nya GIT-utbildare

För att kunna öka utbudet och bättre möta behovet av utbildningar har vi utökat GIT:s utbildningsteam. Under vårens utbildningar kommer ni nu även få möta Helén Arnoldson och Johan Hillblom. Helén är klubbchef på Hook Golfklubb och Johan jobbar på kansliet på Gävle Golfklubb. Webbutbildningarna kommer även hållas av Anna O`Keeffe från SGF:s klubbsupport samt Fredrik Cederborg, som är projektledare för nya GIT.

Nya GIT (GIT Online)

Roadmapen för nya GIT uppdateras och förfinas kontinuerligt. Just nu ligger fokus på säsongsstart och att få alla delar i bokning och gruppbokning på plats. Vi är också igång med acceptanstester för funktionerna ”skapa ny person” och ”lägg till ny medlem”. Förhoppningsvis är det mesta med i nästa release, som är planerad till 23 februari kl 17.00.

Läs mer och se roadmapen.

Kredit är åter tillgängligt i webbetalning

Betalsättet kredit är återigen aktiverat och kan användas vid köp via Swedbank Pay. Skillnaden mot tidigare är att köparen måste verifiera sig med Bank-ID.

Tills vi hörs igen!
Ylva Skännestig
Utvecklingschef Golfens IT-system (GIT)