GIT Informerar 2021-03-04

Hej,
Välkommen till ett nytt GIT Informerar!
Denna gång skriver jag om: Ny hantering av kvitton i Min Golf - underlag för friskvårdsbidrag, nya GIT, stort intresse att vara pilotklubb för MA (Marketing automation) m.m.

Ny hantering av kvitton i Min Golf - underlag för friskvårdsbidrag

Vi har blivit uppmärksammade på att golfspelare som valt att betala avgiften (årsavgifter eller greenfee) i Min Golf, i kombination med valet faktura/delbetalning i Swedbank Pay, inte får ett underlag/kvitto som arbetsgivarna kan godkänna som underlag för att få ut friskvårdsbidraget.

Läs mer här

Missa inte Pitch 9 mars – om GIT och digitalisering! ​

Nästa veckas avsnitt av webb-tv-programmet Pitch kommer att handla om digitalisering, GIT och moderna sätt att möta golfspelaren. Se avsnittet från klockan 10.00 den 9 mars och delta i det djupgående eftersnacket torsdagen den 11:e.

Läs mer här

Stort intresse för att bli pilotklubb i MA-projektet

Väldigt många klubbar har visat intresse för att delta i pilotprojektet för CRM- och MA-funktionerna (Marketing automation) . Vi har därför bestämt oss för att starta med tio klubbar som planerat, och därefter öppna upp för fler klubbar att delta.

De första tio pilotklubbarna har fått en inbjudan till uppstartsmöte och starten för projektet sker mellan 15 april och 1 maj. Alla andra klubbar som visat intresse har blivit eller kommer att bli kontaktade i närtid.

Uppdateringar i nya och gamla GIT

I den senaste lanseringen fokuserade vi på funktionerna i avsnittet ”person”. Här är det nu möjligt att skapa en person med och utan personnummer, lägga upp nya medlemmar och säga upp medlemskap. För dessa åtgärder finns nu flikarna Person- och kontaktuppgifter, Medlemskap och HCP/Grönt Kort.

Ytterligare releaser planeras till 23 mars (gamla GIT) och 20 april (nya GIT):

• Transaktionslistan kommer kunna ta emot återbetalningar gjorda i Swedbank Pay admin, samt de återbetalningar som från 20 april kommer gå att göra direkt i nya GIT:s starttidsschema.
  • En ny funktion kring max antal bokade starttider blir tillgänglig i avsnittet ”Bana”. Här kommer du kunna bestämma hur många dagar innan ni ska släppa alla lediga starttider fria för bokning – även för golfare som har uppnått sitt max antal bokade starttider. Du kan också vända på retoriken: istället för att ha en begränsning för era spelare kan ni öppna för alla att boka så många tider de vill i närtid, där det finns lediga starttider. Ni bestämmer själva hur långt i förväg tiderna ska öppnas – prova er fram och se vad som fungerar på er klubb.
  • Förändring och förtydligande av introduktionskort i starttidsschemat och på person.

Läs mer om releaserna här

GIT roadmap finns här

Anmäl dig till vårens webbutbildningar

Vårens webbutbildningar är igång och intresset för att delta är stort. Utbildningarna ger dig en bra grundläggande kunskapsnivå i specifika ämnen inom GIT och i nya GIT. Du kan bland annat lära dig hur GIT Tävling fungerar, hur du kan hantera företag i GIT eller vilka nyheter som kommit i nya GIT för starttidsschema och person. Webbutbildningarna är kostnadsfria och varje tillfälle är cirka 45 minuter.

Läs mer här

Nyheter inom klubbsupport

Ändrade kontaktvägar

För att kunna erbjuda ännu bättre service och tillgänglighet har vi ändrat sättet att kontakta klubbsupporten (tidigare GIT-supporten). För att registrera ett ärende eller komma i kontakt med oss fyller du nu i ett formulär, varvid någon från supporten återkommer via mejl eller telefon så snart som möjligt. Det ger oss möjlighet att hinna läsa frågan och förbereda oss, så att vi kan ge dig ett mer kvalitativt svar.

Byte av ärendehanteringssystem

Klubb- och spelarsupporten har bytt ärendehanteringssystem. Under en kort period arbetar vi nu i två program, vilket kan medföra vissa utmaningar. Till exempel kanske du upplever lite längre svarstider de kommande veckorna.

Tills vi hörs igen!

Ylva Skännestig
Utvecklingschef Golfens IT-system (GIT)